Yuri usynin föregår den viktigaste matchen i helgen

Yuri usynin föregår den viktigaste matchen i helgen – Manchester Derby – genom prismat av konfrontation av motsatser och hårda konkurrenter, som leder det team, som kommer att dela staden i två halvor.

PEP och Jose för första gången kommer att möta varandra i England, även om bekostnad av deras personliga konfrontation har långt över ett dussin. Men med en övertygande fördel, sju till tre leder Spanjoren. Ytterligare sex möten över hela världen, om en sådan beslutsamhet med ett oavgjort resultat i allmänhet kan relatera till dem som öppet “hatar” varandra.

Både klubbar tills han förlorade poäng ledningen i mästerskapet med en annan laget bytte tränare i matchen – “Chelsea”. Men det handlar inte om “aristokraterna”. Mourinho skulle inte vara så svårt att förbereda sig för mötet, eftersom hans vanliga taktik är riktigt lämpad för att motverka lag som spelar i besittning. Förresten, detta förklarar varför Jose var så framgångsrik i spel mot Arsene Wenger alla dessa år: han bara används för de mest obekväma för Arsenal taktik.

Med Guardiola detta trick kommer inte att fungera, som PEP betalar mycket uppmärksamhet till att studera motståndare att agera inte bara på sig själva men också att den maximala samtidigt utnyttja svagheter hos motståndaren. De mest levande exempel, när Spanjoren utspelad portugisiska heter “El Classico” i December 2011, då i stället för det vanliga arrangemanget i en fyra-man försvar PEP används Dani Alves är mycket närmare till porten av en främling bakom honom var backas upp av Carles Puyol och Sergio Busquets om situationen i referensområdet djup i försvaret.

Men den portugisiska också hade sina höjdpunkter i sin konfrontation. I 2010, inter har klarat den katalanska rink på grund av det faktum att Christian Kivu har lagt fram i mitten linje för att möta Alves borta från deras straffområde, och den rumänska partner på den Centrala axeln är ofta flyttats till den högra kanten, där Katalanerna var mindre övertygande.

Enkelt uttryckt, PEP letar efter sätt hans team för att vara så effektiv som möjligt, medan josé kämpar för att knyta motståndare händer och fötter.

En annan viktig aspekt ligger i det faktum att Guardiola vs Mourinho har haft en dålig upplevelse i spelet med “tio” på området. För sex år sedan, Mesut Madrid var nära att Xavi, som deras typiska läge på området tillät Tyskarna att regelbundet vara nära motståndaren, utan att det påverkar tillämpningen av senare egen attack. Erfarenheter har spelat en roll: Xavi började agera ovanligt hög på grund av vad Ozil var tvungen att gå djupt in i sin egen halv. Som ett resultat – 0:5. Mer Mesut spelar inte den typiska “playmaker” mot Barcelona, Mourinho föredrog att de som har möjlighet att försvara.

Lyckligtvis eller inte, portugisiska nu finns det inga “tior”, som säkert kunde lita på i vilket fall: Juan Mata som används för att driva på kanten, och i den defensiva fasen inte mycket bättre än samma Ozil, Henrikh Mkhitaryan har inte vunnit en fast plats i grunden, medan Marouane Fellaini är banal är inte så teknisk och snabb i beslut som krävs i detta läge.

Vi rekommenderar också: portalplatser