Spanyolok lesz öt csapat a csoportkörben a Bajnokok Ligája

Bratislava.


Spanyolország volt az első ország a történelem öt klub a csoportkörben a Bajnokok Ligája.

Bár Valencia megtorlásul rájátszásban teret veszít az AS Monaco 1: 2 otthon a Mestalla stadionban, de nyert 3: 1, és így csatlakozott a kvartett FC Barcelona, ​​a Real Madrid, Atletico Madrid és a Sevilla.

Valencia volt a megtorló harc MONACO rakéta kezdő és már a negyedik percben, átvette a vezetést, köszönhetően szélső Álvaro unibet élő fogadás Negredo.

Az otthon, köszönhetően a látványos Andrea Raggio és Elderson negatívvá vált fejlődés, de a harmadik cél járó kiterjesztése nem sikerült betalálni.

„Nagyon fontos volt, hogy olyan gyorsan lőtt a pályán ellenfél. A cél hozta be soraink szükséges szobában.Az év második felében rohant Monaco összes erők támadást, annak ellenére, hogy a fáradtság, de megtartjuk az eredményt, amit beköltözött a csoportmérkőzések során, „mondta Negredo spanyol televízió. ZONA mixta | Javi Fuego” Es un Premio para todo el equipo „- & gt; http : //t.co/JjhhiDon5L pic.twitter.com/aWBCSGEvO3 – Valencia CF (@valenciacf) augusztus 25, 2015

Valencia edzője Nuno Espirito Santo volt a gyakorlat Európa egyik elit csapat nagyon boldog.

„részvétel a csoportkörben a Bajnokok Ligája a jutalom a munka, hogy mindenki a klub megtette az elmúlt hónapokban. Az elkövetkező napokban dönt az új erősítést. Szeretnék gratulálni Monaco, ami egy nagyon nehéz ellenfél.Ez volt a konfrontáció a két csapat tartozó Bajnokok Ligájában. AS kívánok a játékos szerencsét európai liga „, mondta az uefa.com Santo. //

Köszönet Valencia CF, Spanyolország és #UCL ér rekord! Bravó! Írta UEFA Bajnokok Ligája kedd, augusztus 25 unibet sportfogadás online 2015.

Monaco újra megtörténjen kecses kört az előző szezonban, amikor a fejlett, hogy a negyeddöntőben.

„mi elismerte gyors gólt, ami hatással volt a játék ritmusát. A második félidő viszont nagy volt a részünkről. Közel voltunk, hogy szükségessé a kiterjesztés, mi hiányzik csak egy cél. Megpróbáltunk nyomást a Valencia, de nem volt elég. A fiúk azonban elhagyta mindent a pályán, és nagyon elégedett vagyok a teljesítményüket, „Halljuk az edző Leonardo Jardim.

unibet online fogadóirodák