Selger Kant påvirker ikke resultatene

Før kampen i fjerde runde mot “Leicester” Liverpool FC har endelig fullført en rekonstruksjon av “Enfield”. Det nå berømte arena har 8,500 folk mer, men økningen i setene for fans vil ikke tillate at de Røde til å bryte rekord for oppmøte i deres hjem spill. I midten av forrige århundre et av spillene Liverpool besøkte 61905 mennesker (dette er på grunn av det store antallet stående steder, som nå er forbudt), mens det i dag, team Klopp kan se på “bare” 54074 tilskuere.

Usofistikert “Fox”. Som Liverpool slo Leicester Foto: Offisielle nettsiden til “Liverpool”

Gjenoppbygging av stadion vil tillate red til å ta opp kampen dager ca 2 millioner pund. Men følelsene tok som et lag og tilskuere i den første kampen i arena, og er verdt mye mer enn penger.

Selger Kant påvirker ikke resultatet av “Lester”

Etter å ha forlatt en av de beste spillere forrige sesong N Golo Kante på Chelsea, Claudio Ranieri står overfor et vanskelig valg å erstatte fransk holde midtbanespiller. Erfaren trener bare bestemte seg for å gjøre noen endringer på laget sitt, ikke prøver å finne en midtbanespiller, like i funksjonalitet med Kant. Kjøpte sist vinter Daniel Amartya, sommeren kjøp av “the Fox” Nampala Mendy og veteran Andy king er i stand til å utføre mye arbeid som Kant overrasket alle for et år siden. Resultatet er en stor byrde faller på Danny Drinkwater at siste sesong i hovedsak spesialisert seg på lange kast på Jamie Vardy.

Problemet med “Lester” med nesen ikke så tydelig i de første kampene av sesongen, først og fremst på grunn av kompakthet av spillerne på mester i England. Men, målet for Lingard i kampen for Supercup (Nordcibet bonus) i England skissert problemstillinger som “rev” vil møte denne sesongen. Kampen mot Liverpool var den første som virkelig skremt.

Damp lokomotiv Drinkwater-Amartya ikke har tid til å dekke sine rivaler i midtbanen, som har en ekstremt ubestemmelig spillet. Dårlig ytelse av spillerne i midten av feltet utsatt store problemer av midtstoppere “Fox” Morgan og Huth i fart. Manet, Men Sturridge og Lallana har ingen problem å kjøre vekk fra motstandere.

Liverpool lukket “Leicester” i deres halvdel, trykket som brukes av team Klopp har ført til konkrete resultater. Selv før det andre målet, “Liverpool” utført av manke, Liverpool hadde et par sjanser, men (Betsson bonus) ingenting eierne ikke har tillatt dem å øke gapet før det 31. minutt.

Et annet negativt poeng for “Lester” var på slutten av møtet, da laget Ranieri har sluttet å komme tilbake, forlater for rask spillere “Liverpool” store frie soner. I et motangrep Firmino etter passering av mane scoret en spenne. I flere øyeblikk, “Leicester” tapte bare på grunn av pålitelig spille av Kasper Schmeichel.

I “Liverpool” det vil alltid være en spiller som kan “bringe” egne mål

Den mest kritiserte spillerne i Liverpool forrige sesong er Simon Mignolet og Alberto Moreno. Keeper av “Liverpool” har gjort et tilstrekkelig antall scoring feil, noe som resulterer i sommer på Anfield-klubben flyttet ex-keeper, “Mainz” Loris Karius. Tysk under et pre-season brukket arm, og bare i kampen mot Leicester første hit i programmet (Betsafe). Mignolet i fravær av en alvorlig konkurrent ikke gjøre feil, men å gjenvinne tilliten til fans røde Belgisk er lite sannsynlig. Moreno etter et mareritt kamp mot Arsenal satte seg ned på benken, og posisjonen til venstre forsvarer tok en nominell midtbanespiller James Milner. Men selv med mer eller mindre trygg Mignolet og Moreno av feltet i “Liverpool” det var en mann som lett ga målet til motstanderen.

I spillet, “Lester” som spiller Lucas Leiva. Den Brasilianske etter overføring av Mignolet ønsket å utføre et omvendt passere, men dårlig håndtert ballen. Når Lucas rushed til å korrigere sine feil og fjerne ballen fra under føttene på Okazaki, Leyva bare ga det til Vardy som trengte ikke å gå glipp av det tomme målet.