Peli sininen puolustus alussa kauden erittäin kaukana ihanteellisesta

Peli sininen puolustus alussa kauden erittäin kaukana ihanteellisesta. Vaikka saapuminen valmennus silta Italian Antonio Conte, joka on tunnettu kyky koota toimivaltaisten puolustava linja, Chelsea antaa vastustajat mahdollisuus luoda suuri määrä mahdollisuudet, Courtois. Tauon jälkeen kansainväliset ottelut ovat kaksi kertaa Belgian maalivahti oli järkyttynyt Swansea, viikko sitten – Liverpool keskiviikko League Cup ottelu Shinji Okazaki “Lester” myös sijoitettiin kahdesti. Lauantai, Chelsea jäi kolme kertaa.

Jos ensimmäisen maalin Sanchez oli hedelmä brutto yksittäisiä virheitä Cahill, tavoitteet, Walcott ja Ozil – ruma kollektiiviset toimet pelaajia, “Chelsea” puolustus. Tietenkin, ensimmäinen ja tärkein syyllisiä puolustajat “aristokraattien”. Cahill, Ivanovic ja palasi Lontooseen David Luiz peliä peräkkäin, jotka tekevät anteeksiantamattomia virheitä. Vain Azpilicueta näyttää silti enemmän tai vähemmän kunnollinen, mutta ponnisteluja yksi espanjan puolustaja on selvästi ole tarpeeksi, mitä Courtois on lopulta jätti kentän “cracker”.

Toisessa pallo, teki Arsenal alttiina vanha ongelma “Chelsea” – haluttomuus vaaran auttaa puolustamaan. Belgian yksinkertaisesti heitti Ballerina, ja nuori puolustaja rullattu pallon vedonlyönti Betway (lue ja lausunto) läpi Walcott on tyhjä, netto.

Vuonna 55. minuutti, sen sijaan, että Fabregas kentälle ilmestyi Marcos Alonso, joka otti vasemmalle takaisin asema ja Azpilicueta siirtynyt oikeaan kylkeen. Ex-pelaaja Fiorentina ole huono peli 35 minuuttia tarvitse tehdä 4 kuuntelua (paras indeksi molemmat joukkueet). Koska huono muoto Ivanovic, on mahdollista, että Conte on jo seuraavassa pelissä vastaan “Halla” vapauttaa Alonso kentällä ensimmäisen minuutin.

Italian asiantuntija toimii paitsi henkilökunnan muutokset, mutta myös joukkue yhteistyötä puolustuksen alalla. Chelsea, toisin kuin niiden tärkeimmät kilpailijat ole mukana Mestarien Liigassa, joten Antonio voi tehdä viikoittainen sykli, kiinnittää paljon enemmän huomiota koulutukseen. Valitettavasti, valmentaja Chelsea, se ei auta Massimo Carrera, joka on vastuussa puolustus Juventus ja Italian maajoukkueen alle Conte. Nyt Carrera on varattu paljon enemmän tärkeitä asioita.

Kant ei todellakaan ole jopa tasolle hän osoitti “Lester”?

Conte Carrera ilman – rahaa…? Chelsea kärsi toisen tappion Liigassa, poradte: Virallisilla verkkosivuilla “Arsenal” ja “Chelsea”

Ranskalainen on tullut yksi parhaista pelaajista viime kaudella ja kesällä oli odotettavissa ostanut Grand Premier League. Conte on yrittää tunkea kentällä edge by MATIC, kun Serbi edellisessä Lontoon vuodenaikaa, ja Benfica, olen pelannut puolustava vedonlyönti Betfair (katso tästä) keskikenttäpelaaja. Nyt Nemanja liittyy usein iskujen, mutta ilman menestystä. Samaan aikaan, matić on tullut paljon huonompi torjuntataistelut.

Kant oli todella huono ottelussa Liverpool edellisessä ottelussa, mutta muita pelejä (mukaan lukien vastaan Arsenal) N Holo ei kaukana itse näytteen viime vuonna. Ensimmäisellä puoliskolla peli “Emirates” Kant seitsemän kertaa ja palautti pallon hänen joukkue, ja hän loi myös kaksi katkoa vastustajan puolet kentän. Täällä vain auttaa niiden kumppaneiden 7 huone “Chelsea” ei ole saanut.

Täysin epäonnistunut peli Fabregas, vihdoin ilmestyi avauskokoonpanoon. Conte ei vain ei saada Espanjalainen vedonlyönti Sportingbet (napsauttaa) luovuutta vapaapotkun alkaen Cech, mutta oli pakko korvata Cesc aikaisin jälkipuoliskolla. Fabregas ei voinut selviytyä holhousta Santi Cazorla, jotka täysin suorittaa rooli deep playmaker. Cazorla oli hyvin aktiivinen ja hän mainitsi vaihde joka pinta-alan (38 tarkka siirto 42 alkupuoliskolla, 75 85 90 minuutin jälkeen).