O nouă stea “Inter” mai curând posibil, este necesar să se atribuie la

O nouă stea “Inter” mai curând posibil, este necesar să se atribuie la , dar din moment ce concurența acolo avem exorbitante, “” până la nivelul terenului. Atacantul evident depășit nivelul de “Santos” și acum va încerca să cucerească Europa. Spune că eficacitatea acestuia este uimitoare nu se poate, da si pase de gol ar fi putut fi mai mare, dar este demn de amintit că are doar 20 de ani și tot apare imediat la locul lor.

Felipe Anderson, Brazilia

Iar acest mijlocaș, de asemenea, devenit recent campion Olimpic, a reușit nu doar incanta, dar și chiar perturba Europa. Sezonul 2014/2015 a fost pentru el, pur și simplu superbe: Anderson a marcat în sine, lesina de transfer-bomboane partenerilor sub acele lovituri și, în general, a părea, a devenit noul lider al “Lazio” și iată-iată va pleca la un club. Cu toate acestea, o poveste ca-rapid a fost de peste, și în timp ce Felipe a prezidat bun de anul trecut, la zilele înălțime de el până când s-a întors.

Ahmed Musa, Nigeria

Un tânăr cursorul excelent s-a manifestat în rusă campionat, decât a câștigat o invitație la tabăra campionilor Angliei. Exploziile viteza, orientare spre poarta și o bună lovitură fac pe moise foarte periculos, practic, în orice situație, iar atunci când el apare de spațiu, apoi, ia în considerare, jumătate făcut. Încă trebuie să se adapteze la APL, dar, de 41 de gol, în ultimii pariuri sportive Favbet (Favbet) și pariuri sportive Netbet (mai mult) patru ani în PLR ne spun că acest lucru nu este obișnuit jucător.

După sezon în “Palermo” se părea că în “” este poate un pic , dar eficacitatea acestuia a depășit chiar și cele mai îndrăznețe așteptări: 30 de puncte pe sistemul de “gol + pas”, atenție cele mai bogate echipe din lume și rolul unuia dintre liderii mare “Vechi “, la aceasta varsta frageda. Fantastic capacitatea de a fi acolo, în cazul în care se va dovedi a fi o minge strălucitoare de lovitură și filigran tehnica de a face, în perspectivă, cel mai bun atacant al planetei, ei bine, până când acesta devine lider de tineret a echipei de restul lumii.

Mauro , Argentina

Un alt atacantul argentinian, care nu are numai un caracter dificil, dar, de asemenea, o mare de fotbal talent. mai versatil jucător, dar dacă aveți nevoie de net sniper, atunci este de la Mauro. fler a permis pentru patru sezoane în Serie A remarcat încă de 57 ori, iar actualul sezon, în general, are toate sansele de a deveni stele oră de aur, care în acest moment s-a remarcat deja de șase ori în cinci meciuri.

Gabriel Loc Frumos, Brazilia

În scurt timp, “Manchester City” se așteaptă un mare câștig în fața din Brazilia, pe care mulți dintre noi a putut observa la jocurile Olimpice de la Rio. Are doar 19 ani, dar în țara de origine, el a dovedit deja excelent lunetist, a rămas confirma avansuri, eliberate de către specialiști, la nivel european. În general, nu există nici o îndoială că, atunci când competentă, dezvoltarea de talent, el nu va în nici un club din lume.