Nimeni în mintea lor nu ar fi vândut 25 de ani

Real madrid nu a precupețit nici bani pentru a cumpăra cei mai buni fotbaliști ai planetei, care, de obicei, doar prea fericit pentru a încerca unul dintre cele mai puternice cluburi din lume. Adevărat, s-a întâmplat așa și așa, că fotbaliștii au rămas nemulțumiți de “”. Au existat și tranzacții, despre care marele ulterior, cu siguranță, și-a regretat.

Nimeni în mintea lor nu ar fi vândut 25 de ani , mai ales având în vedere groază, pe care el a team building pe apărătorii Spania. Nimeni, în afară de Pérez, care a dorit să înceapă o nouă eră “” semnarea Cristiano Ronaldo.

Olandezul a plecat la münchen “Bavaria”, unde definitiv a crescut într-unul dintre cei mai buni fotbaliști ai planetei. Cinci titluri campionat și o victorie în liga campionilor arată în mod clar că un astfel de jucător a da drumul nu a costat – cu atât mai mult cu vreo 20 de milioane de lire sterline. Doar imaginați-vă echipa cu el și Ronaldo.

Ei înșiși unul dintre cei mai buni mijlocași din ultimii ani. Anume el s-a ocupat de “murdar loc de muncă”, permițând , Cristiano Ronaldo și alte facă atâtea minuni sale.

De nestăpânit câmpul de la primul până la ultimul minut, și acesta poate fi numit perfect mijlocaș. Deosebit Sportingbet (Înregistrează-te la Sportingbet) de remarcat este citit de jocuri și un loc de muncă în apărare. Acum el se simte în “”.

Când a decis să-și vândă , acest lucru a cauzat o mulțime de hype. Unul dintre cei mai buni atacanți ai echipei, el ar putea amplifica orice club, și doresc a fost destul de puține.

Accesând “Napoli”, argentinianul a demonstrat de ce vânzarea a fost o greșeală. În această vară, el a transferat de la Juventus, pentru un record de 76,5 milioane de lire sterline. Această afacere a devenit cel mai scump din istoria Serie A și a treia din lume. Eticheta de preț poate fi înțeles – o în sezonul trecut el eFortuna (Înregistrează-te la eFortuna) a marcat 38 de goluri. Doar șase jucători au reușit să înscrie mai mult.

Brusc, “Real” a încetat să mai creeze momente. Dacă în componența nr Luca , echipa pierde creativitatea în centrul orașului. De ce? Pentru că Angel Di Maria a fost destul de brusc vândut la Manchester United.

Da, tranzacția a fost benefic, dar “Real” cu siguranță mult la emisiunea de aur, și-l culoarele de centru. Di Maria a fost întotdeauna un pericol pentru adversar și Zinedine Zidane ar fi doar prea fericit pentru a pune-l la baza.

Acum Di Maria – jucător cheie pentru PSG, în cazul în care el a revenit în sine forma după dezastruos de sezon în Anglia. Fără acesta poate fi numit principala stea parizieni.
More: (case de pariuri online recomandate)