Málaga CF – Real Sociedad

Drugi po veličini grad u sunčanom Andaluziji će posjetiti baskijsku Real Sociedad popraviti nered iz posljednjeg Bet-at-home prenose uživo kola, kada je pretrpio gadan poraz od Seville. Málaga jednostavno ne izdašan švedski stol, koji će, dakako, žele promijeniti. Bet-at-home kladionica Unibet

Málaga prošle slavio pobjedu krajem studenoga, no od tada u tri točke uvoz čeka. Ništa za to još nije promijenio odlazak trenera Juande Ramos, koji je u svojstvu glavnog trenera zamjenjuje urugvajskog Marcelo Romero. Njegov debi na klupi za Málaga nije prošla naklonost jer Albicelestes pao u Vigo. Pozicija u tablici i Málaga pogoršava. U ovom trenutku to spada na trinaesto mjesto, ali s devítibodovým dovesti do osamnaeste Sporting Gijon.

Mnogo više razloga za zadovoljstvo redovima Marcela Romero Eusebio Sacristán, slučajno najbolji trener španjolskog prvaka za mjesec studeni. Njegov tim je dobio u vrlo dobroj formi, ali ne u Baskiji, ulazak u novu godinu nije uspjelo. A fortiori, to nije u potpunosti kod kuće protiv Seville kad su se naglo 0: 4! San Sebastian time pao Bet365 zahtjevi klađenja na šesto mjesto na peto Villarreal, ali gubi samo dva boda.

Malaga i San Sebastian su dvije tradicionalne stranke španjolske La Ligi i razumljivo natjecale zajedno nebrojeno puta. U posljednje dvije godine, imao je gornja ruka Malagi. Baski prošle uspio osvojiti potkrovlju Albicelestes prije gotovo tri godine.

Oba kampovi će morati nositi s visokom izostanaka svojih igrača. Na domaćem strani ostaju u ambulanti Weligton, Charles Dias, Kuzmanovića, Ricca, Torres ili Keko. Osim toga, tim nije Bakary Kone i En-Nesyri, koji je predstavljao svoju zemlju na Afričkom prvenstvu. Situacija je slična za ozljede Baski u igri neće dopustiti Martínez González Bergara i Agirretxe. Trener Marcelo Romero štoviše ne znam da li su se stavili u red Navas, Zaldua, ili Carlos Vela.