Go Ahead Eagles – AZ Alkmaar

Druga polovica nizozemske top natjecanja otvorenog utakmice između Go Ahead Eagles i AZ Alkmaar, u petak audicija će imati jasan favorit. Početna brucoš u jesen previše zasjala i na kraju zauzeli posljednje osamnaesti mjesto s dvanaest bodova, to je vrlo teška Bet-at-home najboljih bonus borba i spašavanja. Protivnik je bio u mogućnosti unaprijed dvaatřicítku među najboljima u Europskoj ligi je Eredivisie je na petom mjestu s dvadeset osam bodova točku iza Heerenveen.

Eagles prošle uspio pobijediti u 12. kolu kada je to apsolutno senzacionalno to mogao učiniti vođe Feyenoord 1: 0th Od tada je izgubio četiri u nizu, posljednji se rastanemo sporazumno nakon ishod Groningen 1: 1. AZ je na kraju prošle godine, napredovao do finala Nacionalnog Kupa, a zatim je osvojio u Bet365 depozita sedamnaestom kolu u potkrovlju Twente 2: 1. Niti jedinica do sada nije učinjeno previše na transfer tržištu, ali je vrijeme i dalje puno.

Gostima nije gotovo nikakvu promjenu. Hull u Engleskoj trajno premjestiti Markus Henriksen, koji Unibet prenose uživo je obišao cijeli Premier ligi od početka rujna. Go Ahead nastojao ojačati osobito uvredljivo. Na posudbi iz Brightona u Engleskoj istupio Elvis Manu, ekipa se pridružila španjolski veznjak Pedro Chirivella, koga Ajde posuđene iz Liverpoola. U jesen Međusobno utakmice dva protivnika iznenađujuće rastali sporazumno u omjeru 2: 2.

Domaća selekcija će morati raditi bez Bytyqiho zbog ozlijeđenog gležnja, ahilova tetiva problemi zabrinjavajućim Daemenkroz i postoperativne koljena ligament i dalje se oporavlja Davida. Alkmaar afera je trenutno još brojniji. Zbog ozlijeđenog kuka Coutinho ne može ukrcati na van der Linden, van Eijden umjetnici radili svoje čari sa tan i travnjak što izgleda još Vlaar (ozlijeđeni tele) ili Moćda (problemi s koljenom).

“Ulazak u novu godinu je vrlo važno za nas. Imamo još jednu vrlo izazovan program i želimo ući u optimalnu formu. Go Ahead biti neugodan protivnik, bez obzira na lokaciju na repu stola je obećavajući kadar i podcjenjuju ga sigurno ne mogu. Velika je kvaliteta predstava u prvoj polovici sezone, gdje smo osvojili po točku za svoju izvedbu zaslužili.


Sad smo samo sretni s tri boda “, rekao je trener AZ John van den Brom.