Forsberg iz Leipziga žurbi, ugovor produžen za godinu dana

RB Leipzig navijači ne moraju brinuti da je njihov klub će uskoro napustili Emil Forsberg. Švedski veznjak rekao je na kvalitetu izvedbe za pažnju stranih klubova, iz Njemačke, međutim, dokaz ne ide na produženje ugovora …

Izvorni ugovor između Leipziga i Unibet klađenje igrač je vrijedila do lipnja 2021, to je još uvijek novo za dvanaest mjeseci duže.

“Drago mi je da sam produžio ugovor za još godinu dana. Ja sam ovdje dobro i osjećam da Unibet kasino mi ovdje cijeni i bi to željeli RB Leipzig postići još više. Klub je ambiciozan i ima veliki potencijal. Njegov rad želim doprinijeti uspješnu budućnost “, rekao je Forsberg.

25 godina star veznjak stigao je u Leipzigu prije dvije godine Bet-at-home bonusi iz Malmo prošle godine i uvelike pomogao da se unaprijed u prvu Bundesligu. On pronalazi također u njemačkoj ligi, u kojoj je u jesen pet golova i zaradio i kamate u klubovima kao što su Liverpool, Juventus i Arsenal.

“Do sada doživljava odličan Bundeslige sezone i osjećati dobro, kako u klubu i gradu.


Rano za produženje ugovora samo potvrđuje način na koji smo zajednički su objavili i da će nakon toga uslijediti u narednim godinama”, rekao je sportski direktor Ralf Rangnick