Crystal Palace – Everton FC 0:1

Clash of the sytt hele tabellen så i den syvende lørdag ettermiddag publikum på Selhurst Park i London. Fotballspillere innenriks Crystal Palace denne sesongen har bare ett mål – å holde major league tilhørighet for en ny sesong av Premier League. At Blues spillere under ledelse av Ronald Koeman ønsker å tenke europeiske cuper, og en syv-punkts tap er dagens syvende plass trolig det maksimale som kan oppnås i inneværende år.

Everton ville så klart det beste laget vinne tre poeng og gikk etter dem helt fra begynnelsen. Allerede i det sekstende minutt kunne sende gjestene fra Liverpool til å lede en morsom skudd fra Kevin Mirallas, men keeper Hennessey var klar og skutt mot Everton midtbane rammet.

En annen stor mulighet på venstre var i femtiåttende minutters Romelu Lukaku. Belgiske spissen i tjenester Blues fikk savnet hlavičcce, men shot målet.

I syttiniende øyeblikk var de i strid med spennende mulighet til å komme Unibet Skriv inn din e seg hjem, og denne gangen var på vei.


Denne gangen var han på denne Bet365 bonus og Vervekode måten muligheten å score Christian Benteke beste Crystal Palace. Povedenému forsøk mot tidligere spiss Liverpolu men briljant fanget keeper Robles og tilstand at det fortsatt målløs.

Det gjaldt bare til åttisyvende minutt. Davies da syntes morsom pasning i straffefeltet Coleman, som trakk ett mål spill seier partiet gjester. Everton og vant tre poeng, Crystal Palace fortsetter å krype på bunnen av ligatabellen.